Izvor: Danas, 25.Nov.2022, 12:46

Ćuta predsedava u Loznici, a na sednici u Beogradu i ministarka

Vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom se boji suočavanja sa građanima kojima ova država namenila sudbinu ekololoških izbeglica, izjavio je za FoNet predsednik Odbora za zaštitu životne sredine Aleksandar Jovanović Ćuta, komentarišući zakazivanje dva zasedanja tog odbora - 5. sednicu u Loznici, a 6. u Skupštini Srbije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik opštine Loznica smatra da ceo projekat iskopavanja jadarita treba da dobije šansu

Izvor: Danas, 25.Nov.2022

"Svima nama je zaštita životne sredine i bezbednost ljudi na prvom mestu. Ali obzirom da dolazim iz grada gde imamo takav jedan resusrs kao što je mineral rude jadaraita, prosto je neshvatljivo da ceo taj projekat ne dobije šansu, imajući u vidu ogroman razvojni potencijal za Loznicu, za Podrinje...

Nastavak na Danas...

Poslanica NS Ivana Parlić na sednici u Loznici zatražila trajnu zabranu litijuma

Izvor: Danas, 25.Nov.2022

Poslanica Narodne stranke Ivana Parlić izjavila je danas, na sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne sredine održanoj u Loznici, da je neophodno doneti trajnu zabranu iskopavanja litijuma i bora u Srbiji i da nema više šta da se razgovara sa Rio Tintom, jer bi to bio korak unazad.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.