Čume o Ivaninim optužbama: Šokiraćete se kad saznate zbog čega je ovo radila!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čume o Ivaninim optužbama: Šokiraćete se kad saznate zbog čega je ovo radila!

Više ne dajem izjave za medije. Ovim putem se izvinjavam svim čitaocima što sam davao neumesne izjave. To sam uradio samo zbog jednog cilja, rekao je Ljubiša Buha

BEOGRAD - Svedok saradnik Ljubiša Buha Čume, koga je supruga Ivana Buha optužila da je umešan u dva ubistva i niz drugih krivičnih dela, rekao je za Kurir da će narod biti šokiran kad bude saznao zbog čega je njegova žena to uradila.

"Više ne dajem izjave za medije. Ovim putem se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izvinjavam svim čitaocima što sam davao neumesne izjave. To sam uradio samo zbog jednog cilja. Cilj je postignut, a sad je sve na državnim organima. Uskoro će se saznati prava istina, a narod i čitaoci biće šokirani kad budu saznali zbog čega je Ivana sve ovo radila", rekao je Buha.

(E.K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.