Crnogorsko tužilaštvo ispituje policajce zbog listinga

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2011, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorsko tužilaštvo ispituje policajce zbog listinga

PODGORICA - Crnogorsko specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal ispitaće policajce koji su imali u posedu listing navodnih telefonskih razgovora premijera Igora Lukšića i ministra spoljnih poslova Milana Roćena sa Darkom Šarićem, glavnim optuženim za šverc kokaina iz Južne Amerike.

Uprava policije Crne Gore, kako su objavili podgorički mediji, dostavila je specijalnom tužilastvu imena policijskih službenika kojima su bili dostupni listinzi telefonskih poziva Darka Šarića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Uprava policije je ranije saopštili da u policiji u spornom listingu nisu bila dopisana imena Lukšića i Roćena o njihovim navodnim telefonskim razgovorima sa Šarićem.

Predsednik Odbora Skupštine Crne Gore za bezbednost i odbranu Mevludin Nuihodžić je najavio da će uskoro sazvati sednicu tog tela, radi rasprave o slučaju listing, jer, kako se ocenjuje, treba oceniti rad bezbednosnih službi, posebno u vezi sa zaštitom ličnih podataka.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.