Crnogorski državljanin uhapšen zbog iznude

Izvor: RTS, 22.Apr.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski državljanin uhapšen zbog iznude

Pripadnici MUP-a su, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili crnogorskog državljanina V. B., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iznuda.
Osumnjičenom (32) je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal, navodi se u saopštenju MUP-a. 

Pojedini beogradski mediji prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je reč o Veliboru Bakiću, koji je ranije bio osumnjičen za brutalno ubistvo Smaila Tarića iz Malog Zvornika 2008. godine.
Bakić je osuđen na 15 godina zatvora, navedeno je u junu prošle godine u presudi Apelacionog suda.
Novosti prenose da Bakić čeka da ga pozovu na odsluženje kazne. 
Ovaj slučaj je svojevremeno izazvao veliku pažnju javnosti s obzirom na to da je odrubljena glava Tarića pronađena u crnoj plastičnoj kesi 22. avgusta 2008. na Bulevaru kralja Aleksandra.
Glava je pronađena posle anonimne dojave upućene beogradskim medijima.
Policija je sutradan u donjem delu Karađorđevog parka u Beogradu pronašla i spaljeno Tarićevo telo u žbunju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

(KURIR TV) HAPŠENJE U CENTRU BEOGRADA: Pogledajte kako su specijalci uhapsili Velibora Bakića zbog i

Izvor: Kurir, 22.Apr.2016

...Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal..Podsetimo Apelacioni sud u Beogradu sredinom juna prošle godine pravosnažno je osudio na 15 godina zatvora Velibora Bakića zbog ubistva Smaila Tarića iz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.