Crnogorski biznismen ranjen u beogradskom hotelu

Izvor: RTS, 10.Dec.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski biznismen ranjen u beogradskom hotelu

Bisnismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u hotelu "Kraun plaza" oko 21 sat, prenose beogradski mediji.
Novosti nezvanično saznaju da je na Davidovića pucano iz snajpera i da je puška pronađena u zapaljenom "renou".

Prema saznanjima crnogorskih Vijesti, Davidović je pogođen u ruku i nije životno ugrožen. 
Navode da je bio u društvu vladike budimljansko-nikšićkog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Joanikija.
Davidović je rodom iz Nikšića, a poslednjih nekoliko godina živi u Beogradu. Dugogodišnji je vlasnik "Neksana", a vodio je nikšićku Železaru i Rudnike bokista. 
Poznat je i po političkim aktivnostima u Crnoj Gori. U izbornoj kampanji 2016. godine je podržavao Demokratski front, a ranije ove godine je otkrio da je jedan od organizatora pokreta "Da svako ima" u kojem je više opozicionih subjekata, pišu Vijesti.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Crnogorski biznismen ranjen u hotelu u Beogradu

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2019

Bisnismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u hotelu Kraun plaza večeras oko 21 sat...On je, prema nepotvrđenim saznanjima, ranjen u ruku dok je sedeo u baru hotela...I dalje se utvrđuje odakle je pucano na Miodraga Davidovića, odnosno da li su hici došli sa spoljne strane ili iz samog objekta...On...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.