Crnogorska policija zaplenila osam kilograma skanka namenjenog srpskom tržištu

Izvor: Blic, 27.Okt.2014, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska policija zaplenila osam kilograma skanka namenjenog srpskom tržištu

Crnogorska policija zaplenila je nešto više od osam kilograma skanka i uhapsila dva lica koja su nameravala da drogu prokrijumčare preko granice sa Srbijom.

Na osnovu operativnih informacija da će 24-godišnji R.R. i 25-godišnji E.J. iz Plava pokušati da prokrijumčare skank preko granice sa Srbijom, policija je o tome obavestila Odeljenje granične bezbednosti Berane i Stanicu granične policije Rožaje, koji su na graničnom prelazu Dračenovac, nakon pretresa, u rezervoaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozila pronašli drogu.

U vozilu "golf tri" plavskih registarskih oznaka kojim je upravljao R.R. pronađeno je 15 kesa u kojima se nalazilo više od osam kilograma skanka, a ovo lice je uhapšeno, saopštila je crnogorska policija.

Sem R.R, policija je uhapsila i lice E.J, koje se nalazilo u taksi vozilu koje je išlo za "golfom", a privedena su i dva lica koja su se nalazila u vozilima sa njima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.