Crna noć u Srbiji: U nesrećama život izgubilo ČETVORO LjUDI, traga se za nestalima U JEZERU

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020, 10:09

Crna noć u Srbiji: U nesrećama život izgubilo ČETVORO LjUDI, traga se za nestalima U JEZERU

U toku protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nesreće, a četiri osobe su preminule U toku protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nesreće, a četiri osobe su preminule.Prva nesreća se dogodila noćas oko 23. 15 na putu Ivanjica-Arilje kada je Dragan A. (24) motorom skrenuo sa puta i prevrnuo se. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede.Dragan je preminuo na putu ka bolnici. Druga saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 3.30 na putu Ruski Krstur >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - Kula u kojoj su poginule tri osobe. Naime, vozilo marke "reno megan" izleteo sa puta, a na licu mesta preminule su dve ženske osobe. Četiri osobe su prebačene u bolnicu, gde je još jedna osoba, takođe ženskog pola, podlegla povredama. Vozač automobila (23) zadobio je lakše povrede, a utvrđeno je da je u krvi imao čak 1,50 promila alkohola.Jutros oko 5 sati na Kokinom brodu sleteo je automobil i završio u jezeru. Vozilo se prevrnulo na krov. Angažovamne su spasilačke i ronilačke ekipe, za sada niko nije pronađen.(Informer)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORE IM SE ZA ŽIVOT Devojčica (14) i mladić (17) koji su poovređeni u "renou" koji je sleteo s puta kod Kule U TEŠKOM STANJU

Izvor: Blic, 05.Jul.2020

Dve osobe - mladić od 17 i devojka od 14 godina - u teškom su stanju nakon užasne saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u blizini Kule. U ovoj nesreći poginule su tri osobe, a mladić (23) koji je upravljao vozilo uhapšen je.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.