Crna Gora: Zaplenjeno oružje i municija, uhapšene tri osobe

Izvor: Blic, 26.Jul.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Zaplenjeno oružje i municija, uhapšene tri osobe

Crnogorska policija je u više gradova pronašla i oduzela izvesnu količinu oružja i municije, te uhapsila tri osobe, među kojima je i bezbednosno interesantno lice Marko Radoman (28) iz Bara.

Iz crnogorske Uprave policije navode da su kod Radomana za pojasom pronašli pištolj marke "M 57" za koji ne poseduje oružni list.

Službenici Centra bezbednosti Pljevlja pretresli su kuće i pomoćni objekat Dragmila Klačara (54) iz Pljevalja, gde su pronašli i oduzeli određenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << količinu oružja.

"Pronađeni su lovačka puška marke `zastava` kalibra 12 milimetara sa tri patrona metaka, automatska puška kalibra 7,62 milimetara sa okvirom, dva tromblonska nastavka i 52 komada municije različitog kalibara i pištolj marke `zastava TT` kalibra 7,62 milimetra", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici Centra bezbednosti Budva su prilikom kontrole Miodraga Vujoševića (37) iz Podgorice oduzeli revolver marke "smit i veson" u kojem se nalazilo pet metaka, a za koji Vujošević nije imao oružni list.

Vujošević je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i priveden zameniku osnovnog državnog tužioca u Kotoru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.