Izvor: CrnaHronika.rs, 04.Jul.2012, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čoka: Poginuo policajac

Goran Grujić (41), iz Kikinde, poginuo je u saobraćajanoj nesreći, koja se u ponedeljak nešto pre 20 časova, dogodila nedaleko od Čoke, na magistralnom putu prema Ostojićevu. Nastradali je bio na zadnjem sedištu automobila, koji je, iznenada, iz još neutvrđenih razloga, sleteo s kolovoza, a potom se prevrnuo.U „micubišiju“ kikindskih registarskih oznaka, pored vozača Vladislava Nikolina (18), iz Aleksandrova, u opštini Nova Crnja, bilo je još petoro putnika, od kojih je troje povređeno. Desetogodišnja devojčica, inače vozačeva sestra od strica, odmah je prevezena u Urgentni centar u Novom Sadu. Prema najnovijim podacima, nije životno ugrožena. Lakše povrede zadobio je Željko Nikolin, Vladislavljev otac, inače vlasnik vozila.
Goran Grujić je, inače, saobraćajni policajac. Petnaestak godina nosio je uniformu. Njegovo telo, radi, obdukcije, prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Policajac je i Željko Nikolin.
Izvor: novosti.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.