Cisterna pregazila penzionerku na Novom Beogradu

Izvor: Glas javnosti, 17.Feb.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterna pregazila penzionerku na Novom Beogradu

BEOGRAD- Penzionerka Jadranka M. (74) tragično je nastradala juče oko 13 časova na uglu ulica Španskih boraca i Bulevara Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, kada je na nju na pešačkom prelazu naletela cisterna " Gradske Čistoće" oborila je na asfalt i prešla točkom preko glave.

Kako Glas javnosti nezvanično saznaje cisterna sa radnicima " čistoće" nalazila se na zadatku pranja podzemnih kontejnera, kada su promašili skretanje gde se kontejneri nalaze, zbog čega su >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << se morali vratiti kamionom u rikverc, kada je došlo do tragedije.

Ostalo je nepoznato kako vozač kamiona nije primetio ženu, koja je stajala na pešačkoj stazi.

Hitna pomoć, mogla je samo da konstatuje smrt nesrećene žene, a policijska istraga i uviđaj su u toku.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.