Cisterna izazvala karambol

Izvor: Glas javnosti, 23.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterna izazvala karambol

BEOGRAD - Lančani sudar dogodio se juče oko 11 sati na Pančevačkom mostu u smeru prema Borči. U udesu su učestvovale dve cisterne preduzeća „Knez gas“ i tri automobila. Kako smo saznali na licu mesta, jedan kamion naišao je na naftu na kolovozu, što je izazvalo klizanje točkova. Vozač je izgubio kontrolu, prešao u drugu traku i udario u automobil novosadskih tablica, koji je zatim udario u „kiju“, beogradskih tablica. Usled kočenja, u prvu cisternu je udarila druga, u nju kombi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i tek tada su ostala vozila uspela da se zaustave. Na sreću, cisterne nisu bile napunjene gasom, i u udesu nije bilo povređenih.

- Na mostu je bila prosuta nafta nekih 500 metara, što je dovelo do proklizavanja, a kasnije i do sudara - rekao nam je vozač „kije“, koji je bio prvi u koloni. - Prva cisterna je proklizala, udarila u automobil novosadskih tablica i odgurnula ga ka mom autu. Uspeo sam da ga zaustavim, da ne bih udario u kola koja su bila ispred mene - ispričao nam je vozač „kije“.

Ovaj udes izazvao je strahovit zastoj u saobraćaju. Kolona automobila bila je dugačka nekoliko kilometara. Neopisive gužve bile su u Ulici Mije Kovačevića, sve do Ruzveltove. Zastoji su viđeni i u Cvijićevoj i u Bulevaru despota Stefana sve do centra grada, i na svim prilazima Pančevačkom mostu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.