Četvorica državljana Bugarske uhapšena zbog platnih kartica

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jul.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica državljana Bugarske uhapšena zbog platnih kartica

Četiri državljana Bugarske su uhapšena zbog sumnje da su falsifikovali platne kartice i da su sa dva bankomata u Nišu podigli veću količinu novca.

Za uhapšene se sumnja da su u prethodnom periodu skenirali PIN kodove, a zatim i zloupotrebili falsifikovane platne kartice u Nišu, navode iz policije.

Osumnjičeni su pokušali da napuste Srbiju putničkim vozilom u kome je policija pronašla 22 blanko platne kartice od kojih su devet iskoristili, kao i novac u iznosu od 247.000 dinara.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja, a po njenom isteku biće privedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu, napominju iz policije.

Izvor: RTS

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.