Izvor: B92, 11.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe poginule kod B. Topole

Bačka Topola -- Četirica mladića poginula jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Subotica-Novi Sad kod Bačke Topole.

Istražni sudija Opštinskog suda u Bačkoj Topoli Čila Filger izjavila je da su u četvorica mladića identifikovana u Medicinskom centru u Subotici. Prema njenim rečima, poginuli su A.K. [35], I.K. [28], P.G. [31] i D.K. [24], svi iz Bačke Topole.

Nesreća se dogodila oko 6,30 sati kada se automobil 'fijat punto', subotičke registracije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 978-09, koji se kretao iz pravca Novog Sada ka Subotici, direktno sudario sa kamionom tegljačem, registarskih oznaka 41HK987 koji je vozio turski državljanin krećući se iz pravca Subotice.

Vozač kamiona nalazi se u policijskoj stanici u Bačkoj Topoli radi davanja izjave i podataka za šta mu je obezbeđen sudski tumač.

Ovo je druga teška nesreća u Srbiji koja se dogodila u roku 24 časa - juče su četiri mladića poginula u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Aleksandorvac-Kruševac, kod sela Vitkovo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.