Čeoni sudar u Bulevaru oslobođenja, vozač napustio mesto nesreće

Izvor: RTS, 08.Jul.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeoni sudar u Bulevaru oslobođenja, vozač napustio mesto nesreće

Jedna osoba je teže, a druga lakše povređena u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Voždovcu.
Hitna pomoć je sinoć oko jednog sata posle ponoći zbrinula dve osobe koje su povređene u sudaru.

Vozač sivog renoa je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar, ali, srećom, nije u životnoj opasnosti.
Saobraćaj se obavlja usporeno jer je jedna traka u oba smera zatvorena. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Autobusi gradskog prevoza nesmetano prolaze.
Uviđaj je još u toku.
Zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije Boban Milinković je rekao za RTS da je u pitanju da čeoni sudar i da je, najverovatnije, jedan vozač prošao na crveno.
Ukazao je da je vozač jednog od automobila, koji je bio stranih registarskih oznaka, napustio mesto nesreće, zbog čega će kriminalistička policija da sprovede istragu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Muškarac teško povređen u udesu u Bulevaru oslobođenja

Izvor: Blic, 08.Jul.2019

Tokom noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba doživela tešku traumu, dok su dve lakše povređene, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Teška nesreća u Beogradu, vozač pobegao!

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019

Jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Voždovcu. Jedan vozač najverovatnije prošao kroz crveno svetlo na semaforu!..Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Hitna pomoć je sinoć oko jednog sata posle ponoći zbrinula dve osobe koje su povređene u sudaru...Jedna...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.