Izvor: Blic, 14.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celje: Uhapšen Srbin zbog šverca anabolika

Celjska policija uhapsila je srpskog državljanina, na slovenačko-hrvatskom graničnom prelazu, koji je pokušao da u Sloveniju unese više od 5.650 ampula anaboličkih steroida, javila je danas slovenačka agencija STA.

Srpski državljanin, čije se ime ne navodi, uhapšen je 2. aprila, na graničnom prelazu Dobovec, pošto je policija u njegovom automobilu pronašla skrivenih 16 plastičnih kesa sa ampulama testosterona depo i još oko četrdesetak kesa punih steroida, koji na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crnom tržištu vrede oko 100.000 evra.

U pomenutom automobilu su bila dva srpska državljanina, stara 32 odnosno 31 godinu, od kojih je jedan uhapšen i zadržen u pritvoru u Celju, a drugi je pušten.

Obojica će se, kako navodi policija, suočiti sa optužbom za nedozvoljeni prenos droge preko granice. Policija je saopštila da, prema njenim saznanjima, pronađena i zaplenjena droga nije bila namenjena slovenačkom, već tržištu neke od zemalja EU.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Celje: Uhapšen državljanin Srbije

Izvor: B92, 14.Apr.2009

Ljubljana -- Celjska policija je saopštila da je uhapsila srpskog državljanina koji je probao da u Sloveniju prošvercuje više od 5.600 ampula steroida... Vrednost te količine ampula se na crnom tržištu kreće oko 100.000 evra, a uprkos tome što su zabranjene koriste ih sportisti za doping...Celjska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.