Ceci pozlilo u sudnici

Izvor: Glas javnosti, 27.Dec.2011, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceci pozlilo u sudnici

BEOGRAD –  Svetlani Ceci Ražnatović u trenutku dok je njen zet Predrag Ocokljić počeo da iznosi svoju odbranu na suđenju za nasilničko ponašanje prema direktoru fudbalskog kluba Mladi proleter Aleksandru Olareviću inenada je pozlilo.

Ražnatovićka na početku Ognjanovićevog svedočenja zamolila je sudiju Danijelu Koš da li može da izađe napolje jer joj je loše, jer je pre toga punih 40 minuta iznosila svoju odbranu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Sudija Koš rekla joj je da ne može na takav način prekidati suđenje i da jedino postoji mogućnost da se napravi pauza, što je odbijeno, pa je Ražnatovićki u sudnicu donesena čaša vode, kako bi se povratila, koja je inače u toku trajanja suđenja stajala pored nje.

Na početku suđenja koje je dosada tri puta odlagano Pevačica je u odbrani pred Prvim osnovnim sudom rekla da su oni tog dana došli do Olarevićeve kuće, koji živi na stadionu Mladog proletera da bi mu "na civilizovan način" uručili rešenje Ministarstva sporta po kome "FK Obilić" ima pravo da preuzme klub "Mladi proleter".

Svetlana Ražnatović je negirala da mu se obratila rečima navedenim u optužnici: "P... jedna, da je Arkan živ ne bi to radio. Ti ne znas koji ljudi i koje institucije stoje iza mene".

"Tačno je samo da sam izgovorila da mi otima od Željkove siročadi. To sam rekla i mislim tako", rekla je ona. Olarević je bio neprijateljski raspoložen, nije hteo ni da pogleda papir, počeo je sa galamom i uvredama upućenim meni. Krenuo je ljutito i drsko ka meni, izgledalo je kao da hoće da me povredi i moj zet je u tom trenutku stao između nas", kazala je Svetlana Ražnatović.

"Povela sam svedoke kako bi oni potvrdili da Aleksandar Olarević ne želi da primi rešenje Ministarstva sporta. Nismo želeli da ga izbacimo", izjavila je Ražnatovićeva.

Dodala je da u "karijeri, od kada postoji u javnom životu", nije imala nijedan incident i da to sebi ne bi dozvolila.

"Ovo je apsolutno velika kleveta i nepravda", kazala je Ražnatović.

Njen zet Predrag Ocokoljić, koji je svedočio posle Ražnatovićeve negirao je da je tog dana udario pesnicom Olarevića.

Suđenje se nastavlja 23. januara 2012 godine iznošenjem novih dokaza.

Ražnatovićka, koja služi kaznu kućog zatvora zbog protivpravnog prisvajanja novca od transfera fudbalera, i njen zet Predrag Ocokoljić optuženi su da su 18. juna 2007. godine vređali i naneli lake telesne povrede Olareviću.

J.S.- E.K.P.

U Srbiji se komunicira samo usmeno i poziva se na svedoke, niko ne koristi daleko jednostavniji nacin komunikacije a to je PISMO , da se u ovom slucaju to koristilo ne bi bilo zabune ovako nikada se nece naci nacin pravedne presude osim sudijskog uvernja,pa neka vam je srecno i noj i njemu!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.