S.Ražnatović: Olarević je otimao klub od Arkanove siročadi

Izvor: Politika, 26.Dec.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.Ražnatović: Olarević je otimao klub od Arkanove siročadi

BEOGRAD –Pevačica Svetlana Ražnatović negirala je danas na suđenju krivicu za nasilničko ponašanje prema direktoru fudbalskog kluba Mladi proleter Aleksandru Olareviću.

Svetlana Ražnatović je navela da je Olareviću „samo rekla” da on otima klub od „Željkove (Ražnatovića Arkana) siročadi”.

Ražnatovićka, koja služi kaznu kućog zatvora zbog protivpravnog prisvajanja novca od transfera fudbalera, i njen zet Predrag Ocokoljić optuženi su da su 18. juna >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << 2007. godine vređali i naneli lake telesne povrede Olareviću.

Pevačica je u odbrani pred Prvim osnovnim sudom rekla da su oni tog dana došli do Olarevićeve kuće, koji živi na stadionu Mladog proletera da bi mu „na civilizovan način” uručili rešenje Ministarstva sporta po kome „FK Obilić” ima pravo da preuzme klub „Mladi proleter”.

Svetlana Ražnatović je negirala da mu se obratila rečima navedenim u optužnici: „P... jedna, da je Arkan živ ne bi to radio. Ti ne znaš koji ljudi i koje institucije stoje iza mene”.

„Tačno je samo da sam izgovorila da mi otima od Željkove siročadi. To sam rekla i mislim tako”, rekla je ona.

„Olarević je bio neprijateljski raspoložen, nije hteo ni da pogleda papir, počeo je sa galamom i uvredama upućenim meni. Krenuo je ljutito i drsko ka meni, izgledalo je kao da hoće da me povredi i moj zet je u tom trenutku stao između nas”, kazala je Svetlana Ražnatović.

Dodala je da u „karijeri, od kada postoji u javnom životu”, nije imala nijedan incident i da to sebi ne bi dozvolila.

„Ovo je apsolutno velika kleveta i nepravda”, kazala je Ražnatović.

Njen zet Predrag Ocokoljić negirao je da je tog dana udario pesnicom Olarevića.

Aleksandar Olarević je dodao da ga je tada Ocokoljić „više odgurnuo nego udario”, kao i da udarac nije bio bolan. On je kazao i da nije siguran da li ga je Ražnatovićka tada opsovala.

„Nisam se osetio ugroženim niti uplašenim”, rekao je Olarević i kazao da se ne pridružuje krivičnopravnom gonjenju.

Beta

objavljeno: 26.12.2011.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetlana Ražnatović: Olarević otimao klub od Ranžatovićeve siročadi

Izvor: EMportal, 26.Dec.2011

Pevačica Svetlana Ražnatović negirala danas na suđenju krivicu za nasilničko ponašanje prema direktoru fudbalskog kluba Mladi proleter Aleksandru Olareviću.

Nastavak na EMportal...

Ražnatović: Olarević je otimao klub od Аrkanove siročadi

Izvor: Utakmica.rs, 26.Dec.2011

Pevačica Svetlana Ražnatović negirala je na suđenju krivicu za nasilničko ponašanje prema direktoru fudbalskog kluba Mladi proleter &#1040;leksandru Olareviću. Svetlana Ražnatović je navela da je Olareviću "samo rekla" da on otima...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

CECI POZLILO U SUDNICI, SEDELA U BUNDI

Izvor: Kurir, 26.Dec.2011

Loše mi je, smem li da izađem na vazduh, upitala je pevačica, ali je od sudije dobila samo čašu vod..BEOGRAD - Slošilo joj se!..Svetlani Ražnatović (38) juče je izašla iz kućnog pritvora, u kojem služi osmomesečnu zatvorsku kaznu. ..Poznatoj pevačici, koja se pojavila na suđenju za nasilničko...

Nastavak na Kurir...

Na Cecinom suđenju sudiju zanimalo ko je "pi**a"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2011, 13:51

Početak suđenja Svetlani Ceci Ražnatović za nasilničko ponašanje prema Aleksandru Olareviću, koje je juče počelo, obeležila je psovka u sudnici. Više od 20 puta izgovorena je reč "pi**o", na čemu je insistirala sudija kako bi se utvrdila da li je pevačica na ovaj način vređala Olarevića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.