Carinici zaustavili Holanđanina, a kad su videli šta vozi MORALI SU DA POZOVU STRUČNJAKE (FOTO)

Izvor: BKTV News, 02.Apr.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici zaustavili Holanđanina, a kad su videli šta vozi MORALI SU DA POZOVU STRUČNJAKE (FOTO)

Upućeni tvrde da...

Carinici su 31. marta 2018. godine na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja dve puške i 32 komada municije za lovačku pušku i malokalibarski pištolj.

Jedna od dve otkrivene puške je antička musketa i ukoliko se ispostavi da je reč o originalnom antikvitetu, što će pokazati stručna ekspertiza, njena vrednost bi mogla da bude veoma velika.

Upućeni tvrde da slični primerci na aukcijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zavisno od modela i starosti, mogu da dostignu vrednost i do 100.000 evra.

Prekršaj je otkriven kada je za ulaznu kontrolu izdvojen automobil holandskih registarskih oznaka, kojim je putovao holandski državljanin turskog porekla.

On je carinicima rekao da nema ništa što bi prijavio za kontrolu.

Carinici zustavili „pežo“, zbog ovog je morala da interveniše i policija (VIDEO)

Međutim, na zadnjem sedištu carinik je već na početku pregleda pronašao lovačku pušku i antičku musketu, umotane u belu tkaninu. Potom je ispod zadnjeg sedišta pronađena i čarapa našunjena sa 27 lovačkih patrona i pet metaka za mlokalibarski pištolj.

Na samoj granici sa Rumunijom pronađeno 1.000 paklica cigareta (FOTO)

Putnika je zajedno sa oružjem i municijom preuzela policija.

ŠOK! Rekao carinicima da nema šta da prijavi, a onda su otvorili kofer! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.