Carinici zaplenili termostate vredne 15 hiljada evra

Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici zaplenili termostate vredne 15 hiljada evra

HORGOŠ - Policija i carina sprečili su u petak na graničnom prelazu Horgoš pokušaj šverca robe, objavila je vojvođanska televizija.  U vozilu nemačkih registracija, carinici su otkrili sedamdeset termostata za automobile čija vrednost je preko 15 hiljada evra.

Protiv putnika, državljanina Srbije biće pokrenut prekršajni postupak, a sakrivena roba i automobil Pasat u kome su termostati pronađeni, privremeno su oduzeti

E.G.J.

Glupost !!! -1 termostat za >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << putnicko vozilo kosta u proseku 20 do 50 eur!!!!

Kakvi su to termostati koji vrede 214 evra po komadu???? To ni u prodavnici ne kosta toliko, neko se tu nesto preracunao u racunu!

svaka čast carnici suzbili ste kriminal stoleca ... zar se za ovo oduzimaju "privremeno" automobili , za budjave termostate ... svaki oblik progresa je suzbijen načinom regulisanja države da poboljsa i da da iniciativu za pristup tehnologij alatima materijalima itd .. a ne da suzbija svaki pogled privatnog razvoja ne ozbiljnim porezenjem na uvoz

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.