Carinici su zaustavili škodu u zelenoj traci, a onda su odmah pozvali pojačanje (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Dec.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici su zaustavili "škodu" u zelenoj traci, a onda su odmah pozvali pojačanje (FOTO)

Mađar pokušao da nasamari carinike.

Na ulazu graničnog prelaza Horgoš 13. decembra 2017. godine sprečen je pokušaj krijumčarenja 100.000 veterinarskih vakcina za imunizaciju peradi protiv ptičjeg virusa i bronhitisa.

Carinici su prekršaj otkrili u saradnji sa policijom kada je u zelenu kontrolnu traku, koja je namenjena za putnike koji nemaju ništa da prijave za carinjenje, pristigla "škoda oktavija" mađarskih registarskih oznaka.

Tokom detaljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pregleda automobila u prtljažniku je pronađeno 100.000 doza neprijavljenih veterinarskih vakcina "Cevac FP L" i "Poulvac AE" zapakovanih u kartonsku kutiju.

Užas u Novom Sadu: Dao oglas za masažu, pa primorao devojke na prostituciju

Neprijavljene vakcine je u Srbiju, bez plaćanja carinskih dažbina, pokušao da unese mađarski državljanin koji je po zanimanju - konsultant za zdravlje peradi.

Oprali pola milijarde dinara u Makedoniji, pa ih vratili u Srbiji. Uhapšeni zbog teške zloupotrebe

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.