Čanka saslušao istražni sudija

Izvor: B92, 19.Okt.2012, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanka saslušao istražni sudija

Novi Sad -- Lider LSV Nenad Čanak saslušan je pred istražnim sudijom u novosadskom Osnovnom sudu povodom tuče ispred novosadske kafane.

Čanak je u sudnicu došao u pratnji advokata Milana Đukića i zadržao se oko pola sata.

Advokat je po izlasku iz suda novinarima rekao da zbog daljeg toka istražnog postupka ne mogu da daju izjave medijima.

Portparolka novosadskog Osnovnog suda Biljana Lazić izjavila je da pozvani svedoci, s prebivalištem u Novom Sadu, povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedavnog incidenta ispred kafane "Tako je suđeno", danas nisu saslušani zbog zahteva zastupnika oštećenog Pavla Lešanovića da i oni prisustvuju saslušanju.

Lazićeva je rekla da će datum saslušanja tih svedoka biti naknadno određen.

Izjave istražnom sudiji, u svojstvu svedoka, oko 11 sati trebalo je da daju vlasnik kafane, nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, dva konobara i sinovica Nenada Čanka, Sara.

"Oštećeni Pavle Lešanović i svedoci s prebivalištem u Beogradu biće saslušani 25. oktobra", rekla je Lazićeva.

Ona je podsetila da je ranije danas izjavu istražnom sudiji dao lider LSV Nenad Čanak, ali da zakon ne dozvoljava da se daju detaljnije informacije o tome dok traje sudski postupak.

Čanak je, samo dvadesetak minuta nakon što je ušao u sudnicu, napustio zgradu suda u pratnji advokata Milana Đukića. Čanak i advokat nisu davali izjave za medije.

Čanak se pred tim sudom izjasnio povodom sumnji da je ispred novosadske kafane "Tako je suđeno" 23. septembra tukao Pavla Lešanovića iz Beograda, a po zahtevu za preduzimanje pojedinih istražnih radnji koje je tom sudu uputilo Osnovno tužilaštvo.

Čanak je nekoliko dana nakon incidenta novinarima u Skupštini Srbije ispričao svoje viđenje ovog slučaja i tom prilikom priznao da je nekoliko puta udario Lešanovića, jer je grubo vređao i provocirao njegovu bratanicu. Lider LSV-a nakon tog incidenta podneo je ostavku na mesto poslanika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak danas pred istražnim sudijom

Izvor: medio.rs, 19.Okt.2012

Lider LSV Nenad Čanak trebalo bi da se izjasni pred istražnim sudijom povodom sumnji da je ispred jedne novosadske kafane tukao Pavla Lešanovića iz Beograda.

Nastavak na medio.rs...

Čanak pred istražnim sudijom

Izvor: GdeInvestirati.com, 19.Okt.2012

Čanak će se pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Novom Sadu pojaviti u 9 sati, povodom zahteva za preduzimanje pojedinih istražnih radnji koje je tom sudu uputilo Osnovno tužilaštvo.

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.