Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 22:00

Čačanska policija uhapsila muškarca zbog sumnje da je proizvodio i prodavao drogu

Pripadnici Policijske uprave u Čačku, u okviru akcije "Gnev", uhapsili su D. J. (2002) iz Gornjeg Milanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.
Kako se navodi, policija je pretresom stana osumnjičenog pronašla oko 100 grama amfetamina, zapakovanog u 20 manjih i jednu veću kesu, kao i digitalnu vagu za precizno merenje.

Dodaje se da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac zbog sumnje da je ranio mladića u Čačku

Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 09:55

Čačanska policija uhapsila je muškarca zbog sumnje na nanošenje teške telesne povrede i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. . Sumnja se da je Đ. Z. (1984) u ponedeljak u blizini jednog kafića u Čačku, posle kraće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.