Čačak: Izbo nožem mladića

Izvor: B92, 10.Nov.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Izbo nožem mladića

Čačak -- Čačanska policija odredila je meru zadržavanja Radisavu P. (26) zbog postojanja sumnje da je napao Nemanju J.(26) iz Čačka i naneo mu više uboda nožem.

Kako se navodi, Radisav P. je noćas oko tri sata sačekao Nemanju J. ispred jednog ugostiteljskog objekta u ulici Vojvode Stepe u Čačku i napao ga, nanevši mu više uboda nožem u predelu glave i leđa.

Nakon toga, otišao je u nepoznatom pravcu, ali je policija uspela da ga pronađe i privede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nemanja J. je prevezen u čačansku bolnicu i nalazi se van životne opasnosti.

Uviđaj na licu mesta izvršili su istražni sudija Višeg suda u Čačku i zamenik Višeg javnog tužioca u prisustvu policijskih službenika PU Čačak.

Radisav P. će, uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku, dodaje se u saopštenju.

U sredu je jedan maloletnik iz Kaća u srednjoj Mašinskoj školi u Novom Sadu takođe nožem izbo dva mladića.

Tokom prošle godine u Srbiji je 30 osoba ubijeno upotrebom hladnog oružja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušaj ubistva nožem na ulici u Čačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2012

ČAČAK -..Čačanska policija saopštila je danas da je uhapsila Radisava P. (26) osumnjičenog da je pokušao da ubije Nemanju J. (26)...Radisav P. je noćas, oko tri sata posle ponoći, sačekao Nemanju J. ispred kafića u Ulici Vojvode Stepe i nožem mu naneo više uboda u glavu i leđa, navodi se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.