Čačak: Hospitalizovano 200 pacijenata, preminule tri osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 16:07

Čačak: Hospitalizovano 200 pacijenata, preminule tri osobe

Na kovid odeljenjima čačanske Opšte bolnice trenutno je hospitalizovano 200 pacijenata, a u prethodna 24 časa preminule su tri osobe, podaci su Radnog tima za praćenje širenja virusa korona na teritoriji Moravičkog okruga.

Dve osobe koje su preminule, rođene 1937. i 1936. godine iz Čačka, bile su pozitivne na virus korona, dok je jedna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rođena 1951. godine, takođe iz Čačka, imala negativan test.

U respiratornom centru čačanske bolnice smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima, a u protekla 24 časa na bolničko lečenje primljeno je 24 pacijenta.

Jedan pacijent je preveden u Plavu halu u Atenici, u koju je tokom noći primljeno još tri osobe, prenosi Glas zapadne Srbije.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije obavljeno je 284 pregleda, od čega je 179 prvih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Čačku i Kraljevu hospitalizovan 251 pacijent, a umrlo petoro

Izvor: Blic, 26.Nov.2020

Na kovid odeljenjima čačanske Opšte bolnice trenutno je hospitalizovano 200 pacijenata, a u prethodna 24 časa preminule su tri osobe, podaci su Radnog tima za praćenje širenja virusa korona na teritoriji Moravičkog okruga, dok je u Opštoj bolnica "Studenica" u Kraljevu trenutno je hospitalizovan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.