Izvor: CrnaHronika.rs, 04.Okt.2011, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Dečak umro od rakije?

ČAČAK - Nenad B. (17) iz čačanskog sela Preljine, učenik drugog razreda Prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku preminuo je u nedelju ujutro, oko četiri časa, najverovatnije od posledica trovanja alkoholom. Kako nezvanično saznajemo, Nenad je u subotu bio na žurci, na kojoj je popio veliku količinu rakije, nakon čega mu je pozlilo. Drugari su ga doveli kući, gde je, nešto kasnije, nažalost, umro, što su konstatovali lekari Hitne pomoći.Prema rečima Nenadovih školskih drugova, nesrećni dečak je u subotu veče počeo da pije rakiju, da bi oko ponoći prisutni na žurci primetili da je Nenad zaspao. Pokušavali su da ga probude, ali nije vredelo.
- Ne znam šta je tačno bilo, jer nisam bila tamo. Ali, u školi se u ponedeljak pričalo da je popio oko litar rakije. Kada mu je pozlilo, neko je zvao Hitnu pomoć. To je, navodno, bilo oko jedan sat po ponoći. Lekari su rekli da bi trebalo da ga nateraju da povraća, ali nisu uspeli. Posle toga su ga odveli kući, gde je umro - ispričala nam je učenica Prehrambeno-ugostiteljske škole, koja je želela da ostane anonimna.
Kako smo saznali u čačanskoj bolnici, niko se sa simptomima trovanja alkoholom tokom kobne večeri nije obratio nijednoj bolničkoj službi za pomoć.
Nenad je, inače bio sin jedinac Dragoslava i Biljane B. Sahrana dečaka zakazana je za utorak u 13 časova na groblju u Preljini.
Slične vesti:
Popio dve litre rakije i umro!
Izvor: novosti.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.