ČUME DOBIJA NANOGICU Osuđen na godinu dana za prebijanje supruge

Izvor: Blic, 03.Apr.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUME DOBIJA NANOGICU Osuđen na godinu dana za prebijanje supruge

Ljubiša Buha Čume osuđen je danas pred Trećim osnovnim sudom na godinu dana zatvora zbog prebijanja supruge i napada na službeno lice. Dok čeka poziv na odsluženje kazne u zatvoru, Buha će biti u kućnom pritvoru, nezvanično saznaje "Blic".

Buha će do svoje kuće u Kotobanji biti prebačen policijskom "maricom", i u njegovom domu će mu biti stavljena elektronska nanogica.

On se tereti da je 3. oktobra pretio dvojici članova obezbedjenja svoje supruge Ivane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Buhe Tulović i tako izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Optužen je i da je 8. novembra izvršio krivično delo nasilje u porodici, odnosno prema svojoj supruzi, nakon čega je napao istu dvojicu članova njenog obezbedjenja i time izvršio i treće krivično delo - napad na službeno lice za koje

je zaprećan kazna do osam godina zartvora.

Za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nasilje u porodici zaprećene su kazne do tri godine zatvora.

Za ova krivična dela njemu je sudjenje počelo u februaru i zbog zaštite privatnosti bilo je zatvoreno za javnost.

Medjutim Buha, koji je svedok saradnik u procesu koji se vodio protiv "Zemunskog klana" kao i u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića, odlučuo da se nagodi sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom i izbegne dugotrajno i mučno sudjenje.

U pritvoru je od hapšenja 16. novembra prošle godine.

On je već jednom bio optužen da je fizički napao suprugu, ali je posle dva sudjenja oslobodjen optužbi zbog nedostatka dokaza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čume ide u zatvor: Godinu dana za prebijanje supruge

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2015

Ljubiša Buha Čume osuđen je u petak pred Trećim osnovnim sudom na godinu dana zatvora zbog prebijanja supruge i napada na službeno lice. Dok čeka poziv na odsluženje kazne u zatvoru, Buha će biti u kućnom pritvoru, nezvanično saznaje "Blic"...Buha će do svoje kuće u Kotobanji biti prebačen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.