CRNOGORAC RIBARSKIM HARPUNOM ULOVIO PANČEVKU

Izvor: Kurir, 31.Avg.2010, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORAC RIBARSKIM HARPUNOM "ULOVIO" PANČEVKU

BUDVA -Dvadesetosmogodišnju Maju Georgi iz Pančeva lokalni ronilac na plaži Mogren u Budvi slučajno pogodio harpunom i teško povredio.

Kako pišu današnje Vijesti, devojka je povređena juče dok je plivala na budvanskoj plaži, kada je na 20-ak metara od obale ribarski harpun pogodio u levo rame.

Spasioci su odmah uspeli da izvuku Maju Georgi na obalu i pozovu hitnu pomoć, nakon čega joj je u kotorskoj Opštoj bolnici izvršena komplikovana operacija.

Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kotorske bolnice Nebojša Bjelica u izjavi za Vijesti rekao je da je devojka, nakon operacije, prebačena na odeljenje intenzivne nege.

"Devojka se oseća dobro i van je životne opasnosti", rekao je Bjelica.

Budvanska policija odmah je juče privela ribara Milana Lalovića, koji je pušten nakon saslušanja.

Podgorički dnevnik citira izjave neimenovanih očevidaca koji tvrde da je iskusni ribar slučajno ispalio harpun a onda pritrčao u pomoć devojci koju je povredio.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.