Izvor: Blic, 12.Apr.2024, 06:31

CRNI REKORD DEČAKA UBICA IZ NOVOG SADA Pre tačno godinu dana nasmrt pretukli deku Todora, pa nanizali preko 40 krivičnih dela! Jedan ponovo napravio HAOS!

Prošlo je tačno godinu dana od kada su braća iz Novog Sada V.N. (13) i Z.N. (11) svirepo prebili Todora Šunjku (75) u Tovariševu koji je u teškim mukama tri meseca kasnije preminuo u bolnici zbog teških telesnih povreda. To maloletnoj braći nije bilo prvo krivično delo za koje nisu odgovarali zato što su mlađi od 14 godina a od onda su uspeli da naprave pravi "crni rekord" jer su počinili više od 40 krivičnih dela za koje policija zna ali im zajedno sa nadležnim javnim tužilaštvom ne može ništa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.