Izvor: Blic, 24.Maj.2022, 14:05

"CEO ŽIVOT SU PROVELI ZAJEDNO, ZAJEDNO SU I POGINULI" Ovo je bračni par koji je nakon sudara ispao iz kamiona na Pančevačkom mostu, komšije: "U šoku smo, tragedija je velika"

Potreseni smo, tragedija je velika... - kažu rođaci Trivuna i Dobrinke Jevtić (77) koji su nastradali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na Pančevačkom mostu kada su od siline udarca oboje ispali iz kabine kamiona, jedno u vodu, drugo na stup ispod mosta. Nastradali su na licu mesta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PRE PAR DANA MI JE REKLA DA ĆE ONA I TRIVUN UMRETI ZAJEDNO... I ETO" Rođaka bračnog para koji je pao s Pančevačkog mosta nakon jezivog sudara u suzama: "Oni su bili srednjoškolska ljubav..."

Izvor: Blic, 24.Maj.2022

Oni su srednjoškolska ljubav. Zajedno su bili od 15 godine života. Imaju sina, snajku, troje unučića i jedno praunuče - ovako priča Stana Đorđević, rođaka poginulih Trivuna (77) i Dobrinke (77) Jevtić, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.