CEO VETERNIK ZAVIJEN U CRNO!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO VETERNIK ZAVIJEN U CRNO!

VETERNIK - Tuga do neba! Porodična kuća Siniše Hrnjeza bila je mala da sinoć primi sve prijatelje, rođake, komšije i kolege koji su došli da pruže podršku porodici zavijenoj u crno.

VETERNIK - Tuga do neba!

Porodična kuća Siniše Hrnjeza bila je mala da sinoć primi sve prijatelje, rođake, komšije i kolege koji su došli da pruže podršku porodici zavijenoj u crno.

- Ostavio je divnu ženu i troje dece iza sebe. Veliki su već, jasno im je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su izgubili oca. Moraju da budu jaki - sa suzama u očima tiho govori rođak dok prima izjave saučešća ispred kuće u Veterniku. Sinišina supruga Jelena, kaže, nije u stanju da govori.

- Kad je čula šta se dogodilo, pozlilo joj je. Dolazila je Hitna pomoć, dali su joj injekciju za smirenje, ali ne vredi... Teško je - dodaje rođak Siniše Hrnjeza. Siniša je u policiji proveo 20 godina, dok je njegova supruga nezaposlena.

- Tragedija, strašna tragedija! Jutros je otišao na posao. Oko 16 sati javili su nam da je teško povređen. Predosećao sam najgore. Šta nas je snašlo! Bio je pun života, bez mrlje u karijeri. Boravio je i na Kosovu tokom devedesetih, a sudbina je htela da nam nastrada ovde, na kućnom pragu - uzdiše rođak tragično nastradalog policajca. Ispred nedovršene porodične kuće porodicu pokojnog Siniše došle su da obiđu i mnogobrojne kolege.

- Svaka priča sad je suvišna. Čovek za primer - u prolazu kaže jedan od njih.

Siniša Hrnjez biće sahranjen na groblju u Gajdobri, gde mu žive i roditelji, koji su sinoć doputovali iz banje.

(J. S.)

Dačić: Potreban žestok odgovor policije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je juče, povodom ubistva jednog i ranjavanja drugog policajca u Ledincima, da svaki napad na policiju mora da naiđe na žestok odgovor policije i države i da bi napad na službeno lice trebalo da bude tretiran kao jedno od najtežih krivičnih dela.

- Ko podigne ruku na policiju, u smislu napada vatrenim oružjem, sigurno da mora da naiđe na žestok odgovor policije i države - rekao je Dačić i izrazio najdublje saučešće porodici ubijenog policajca.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.