Izvor: Blic, 01.Feb.2022, 16:38

"CELO TELO JOJ JE BILO U OPEKOTINAMA" Doktor o slučaju devojčice koja je izgorela u krevecu: "Dva i po sata smo pokušavali da joj pomognemo..."

Doktor Đorđe Kravljanac, direktor Klinike za dečju hirurgiju, otkrio je da je čitav tim stručnjaka pokušao da spase devojčicu iz Obrenovca koja je preminula nakon što je požar zahvatio njen krevetac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRICI I JAUCI ISPRED KUĆE DANIJELE (2): Telo preminule devojčice kod Obrenovca BILO POTPUNO UGLJENISANO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2022, 10:47

Direktor Klinike za dečju hirurgiju doktor Đorđe Kravljanac, otkrio je da je čitav tim stručnjaka pokušao da spase devojčicu i naveo da je dovezena u kliniku u veoma lošem stanju...U porodičnom domu devojčice Danijele R. (2) iz sela Grabovac kod Obrenovca, koja je u ponedeljak nastradala u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.