Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 08:06

SRBIJA ŽALI ZA UGAŠENIM ŽIVOTIMA Danas sahrana policajca, njegove sestre i druga koji su ubijeni kod Mladenovca

Policajac Milan P. i njegova sestra Kristina, dve žrtve bezumnog napada Uroša Blažića kod Mladenovca, biće sahranjeni danas. Na večni počinak biće ispraćen i njihov drug Dalibor T. koji je stradao sa njima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI ZANEMELI OD TUGE: Meštani se okupljaju da isprate na večni počinak tragično nastradalog policajca i njegovu sestru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023

Srbija proteklih dana je zavijena u crno zbog dva masakra koja su pogodila našu zemlju...Juče je sahranjeni deset žrtava dva masakra - četiri učenika i radnika obedzbeđenja "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kao i petorica momaka koji su ubijeni u pucnjavi u Malom Orašju. Danas će biti sahranjeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.