CELO PANČEVO  PLAKALO ZA ANĐELIMA

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELO PANČEVO PLAKALO ZA ANĐELIMA

Na početku kolone dva bela krsta okićena kalama. Za njima pregršt belih ruža, gerbera i ljiljana, a prate ih beli kovčezi sa telima Milene (28) i Ljiljane Rusov (23) ...

Suvozač Gačić: Predrag je bio kao hipnotisan

- Vikao sam Predragu da uspori. Molio sam ga, ali on nije reagovao. Bio je kao hipnotisan. Ništa mi nije rekao, već je samo držao volan i jurio pravo. Molio sam Boga da bude gužva da bi se zaustavio, međutim, on je prešao u žutu traku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i obišao kolonu koja je stajala na semaforu. Tad sam ugledao svetla, a kad smo se približili, viknuo sam: „Jugo!“ i više se ničeg ne sećam. Kad sam došao k sebi, Predrag je sedeo za volanom, svestan i miran, ni reč nije rekao. A kada sam pogledao nazad da vidim kako su devojke, nije bilo ni zadnjeg dela auta ni njih - kroz suze je ispričao za medije suvozač Mirko Gačić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.