Izvor: Blic, 11.Mar.2021, 22:25

CELA SRBIJA PLAČE ZA DEČAKOM IZ SENTE KOG SU UBILI PSI Majka izašla iz bolnice, policija saslušava dostavljača pice i rođaka koji je prvi stigao na mesto tragedije

Martina B. majka četvorogodišnjeg dečaka D. B. iz Sente, kog su u utorak uveče na pragu porodične kuće do smrti izujedali psi, otpuštena je iz bolnice na kućno lečenje. Nesrećna žena povrede je zadobila po glavi i telu dok je lavovski pokušavala svoje dete da otrgne iz čeljusti pomahnitalih porodičnih pasa. Tragično nastradali dečak biće sahranjen u petak, 12. marta, u Senti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOL I TUGA U SENTI Sahranjen dečak kog su nasmrt izujedali psi, porodica zanemela, meštani u šoku, a prabaka mališana kaže da su rotvajleri pripadali njegovom ocu

Izvor: Blic, 12.Mar.2021, 17:52

Na katoličkom groblju u Senti danas je sahranjen četvorogodišnji D. B, mališan koga su u utorak nasmrt izujedali porodični psi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.