ČEKIĆEM UBILA MUŽA

Izvor: Kurir, 27.Okt.2010, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKIĆEM UBILA MUŽA

VRBAS - Presudila mužu dok je spavao! Zagorka L. (55) iz Vrbasa uhapšena je zbog sumnje da je u ponedeljak čekićem ubila svog supruga Dragu (58) u porodičnoj kući u naselju Vinogradi. Kako saznajemo, Zagorka je muža napala u dnevnoj sobi.

VRBAS - Presudila mužu dok je spavao!

Zagorka L. (55) iz Vrbasa uhapšena je zbog sumnje da je u ponedeljak čekićem ubila svog supruga Dragu (58) u porodičnoj kući u naselju Vinogradi.

Kako saznajemo, Zagorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je muža napala u dnevnoj sobi.

- Sačekala je da Drago dođe s posla. Pošto je ručao, legao je malo da se odmori. Kad je zaspao, Zagorka je uzela čekić i njime ga nekoliko puta udarila po glavi i telu. Drago je, sa višestrukim prelomima lobanje, prevezen u vrbasku bolnicu, a zatim u Klinički centar Vojvodine. Uprkos naporima lekara da spasu njegov život, on je preminuo iste večeri oko 21.30 časova - kaže naš izvor.

Pretpostavlja se da je motiv ubistva to što je Drago maltretirao svoju ženu. Komšije kažu da je bio vrlo ljubomoran i da supruzi nije davao da se druži sa drugim ljudima.

- Ranije smo pile kafu i posećivale se, ali u poslednje vreme dolasci su se proredili. Verovatno se plašila muža. Pričalo se da su oduvek imali neke nesuglasice. Međutim, bilo mi je neprijatno da je pitam o tome. Ona se nikad nije žalila, trpela je sve. Kad god bih je videla, izgledala mi je nekako jadno - priča komšinica.

Zagorki L. određeno je policijsko zadržavanje u pritvoru do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Radio u pekari

Prema rečima komšija, Drago L. razvozio je kamionom hleb pekare „Trivit“ u Vrbasu.

- Ustajao je rano, pa se uglavnom odmarao po dolasku s posla. Zagorka i Drago imaju sina i ćerku. Ćerka im je arhitekta. Živi i radi u Novom Sadu. Sin je živeo sa njima - priča komšinica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.