Burni Badnji dan: Više od 130 prijava

Izvor: B92, 10.Jan.2022, 11:06

Burni Badnji dan: Više od 130 prijava

Gradska uprava za inspekcijske poslove je tokom 5. i 6. januara 2022. godine zaprimila više od 130 prijava koje su se većinom odnosile na odlaganje/ostavljanje i paljenje drva i raznih drugih materijala na javnoj površini, odnosno prijave koje su se odnosile na obeležavanje Badnjeg dana na teritoriji Grada Novog Sada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog paljenja nedozvoljenih materija tokom Badnje večeri reagovala Uprava za inspekcijske poslove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2022

Gradska uprava za inspekcisjke poslove je tokom 5. i 6. januara 2022. godine zaprimila više od 130 prijava koje su se većinom odnosile na odlaganje/ostavljanje i paljenje drva i raznih drugih materijala na javnoj površini, odnosno prijave koje su se odnosile na obeležavanje Badnjeg dana na teritoriji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.