Izvor: B92, 21.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulić: "Diluju čak i policajci"

Beograd -- Bivši načelnik policije Novog Pazara Suad Bulić ponovio je da je situacija sa narkomanijom u Novom Pazaru alarmantna.

Bulić je u emisiji Poligraf B92 rekao da se u tom gradu dnevno troši oko dva kilograma droge i da je Novi Pazar jedno od stecišta narko-mafije. On tvrdi da ima saznanja da u Novom Pazaru postoji pet organizovanih grupa koje se bave trgovinom drogom, a da je policija nemoćna da im stane na put.

Koliko je stanje alarmantno ukazuje podatak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da u Novom Pazaru drogu prodaju čak i policajci, kaže Bulić. "Postoje saznanja, ja imena ne znam, ali dokaz tome jeste da je radnik policijske uprave u Novom Pazaru uhapšen sa pola kilograma heroina koji je pokušao da preveze i proda u Jagodini", rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.