Buhin sin priznao krivicu za 10 meseci kućnog zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2020, 17:43

Buhin sin priznao krivicu za 10 meseci kućnog zatvora

Sin Ljubiše Buhe Čumeta, Boško (27), zaključio je danas sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, koji sud tek treba da potvrdi narednih dana.

Buha mlađi ostaje u pritvoru do odluke suda o sporazumu, prema kojem je priznao da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, za kaznu od 10 meseci kućnog zatvora, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

On se tereti da je u Surčinu povredio A. S, koji je zadobio povrede po glavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čumetov sin zaključio SPORAZUM sa tužilaštvom, osuđen na DESET meseci KUĆNOG ZATVORA

Izvor: Blic, 13.Apr.2020

Boško Buha (27), sin bivšeg svedoka-saradnika i šefa surčinskog klana Ljubiše - Buhe Čumeta, koji je u januaru uhapšen zbog sumnje da je u u Beogradu automobilom zakačio vozilo, a zatim "kalašnjikovim" pretio policajcu Stefanu Š. (28) zaključio je sa Trećim osnovnim tužilaštvom sporazum...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.