Izvor: Danas, 18.Sep.2021, 07:21

Brze pruge u najavi, u praksi iskrivljene šine zarasle u korov

Dok vlast u Srbiji u izgradnju brze pruge Beograd - Budimpešta ulaže čak dve milijarde evra, iako stručna javnost izražava sumnju da li će ta linija, koja će samo na svom manjem delu postizati velike brzine, zbog skupe karte biti komercijalno isplativa, veliki broj železničkih saobraćajnica u našoj zemlji je u očajnom stanju a dosta njih je zatvoreno ili ugašeno iako postoji objektivna potreba za njihovim postojanjem.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Momirović: „Danas“ podržava one za vreme kojih su vozovi putovali po 10, 11 sati

Izvor: Danas, 18.Sep.2021

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović komentarisao je danas na Tviteru tekst našeg lista "Brze pruge u najavi, u praksi iskrivljene šine zarasle u korov", rekavši da list Danas podržava "one za vreme kojih su vozovi putovali po 10, 11 sati".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.