Brine nas Bregzit, a ukidamo presudu Šariću!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brine nas Bregzit, a ukidamo presudu Šariću!

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je, "zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka", prvostepenu presudu Darku Šariću, javljaju agencije.

On je tom presudom osuđen na 20 godina zatvora zbog organizovanja šverca kokaina.

Kako se navodi na sajtu suda, predmet je vraćen na ponovno suđenje.

Apelacioni sud je odluku o ukidanju prvostepene presude doneo 25. maja, a odlučeno je da Šarić ostane u pritvoru do dalje odluke prvostepenog suda, navedeno je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sajtu tog suda.

Odbrana Darka Šarića predložila je 24. maja Apelacionom sudu da ukine prvostepenu presudu kojom je on osuđen na 20 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu i naloži da se suđenje ponovi.

Šarićev branilac Radoslav Baćević rekao je tada Tanjugu da je na sednici Apelacionog suda predložio da se ukine odluka Specijalnog suda i da se naloži ponavljanje suđenja zbog brojnih procesnih povreda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.