Bratska tuča u Novom Pazaru: Jedan teško povređen, drugi uhapšen, treći u bekstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 11:07

"Bratska tuča" u Novom Pazaru: Jedan teško povređen, drugi uhapšen, treći u bekstvu

Zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede bratu, policija je uhapsila A. B. (38) iz Novog Pazara a traga za trećim bratom (29) osumnjičenim da je u tuči učestvovao, saopštila je danas Policijska uprava Novog Pazara.

Uhapšeni i brat za kojim policija traga osumnjičeni su da su sinoć oko 22 sata u porodičnoj kući nakon svađe i tuče naneli teške telesne povrede četrdesetogodišnjem bratu.

Navodi se da je muškarac s povredama glave zbrinut u Medicinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << centru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, uhapšenom A. B. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Pazar: Dva brata pretukla trećeg

Izvor: B92, 06.Maj.2021

Novopazarska policija uhapsila je A.B. (38) iz tog grada, dok za njegovim bratom (29) intenzivno traga, zbog sumnje da su pretukli trećeg brata (40), saopštila je Policijska uprava...Uhapšeni A.B. se sumnjiči da je u sredu veče, oko 22 sata, u porodičnoj kući, nakon svađe i tuče, zajedno sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.