Izvor: Blic, 25.Jan.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bratislav Dikić dao otkaz advokatima, odbrana po službenoj dužnosti

- Optuženi za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora bivši komandant srpske Žandarmerije, Bratislav Dikić, otkazao je punomoćje braniocima Milanu Petroviću i Goranu Petronijeviću.

Sudija Suzana Mugoša obavestila je sud da je mejlom dobila dopis od Dikićevih advokata da im je otkazao punomoćje.

-Tačno je da sam mojim braniocima otkazao punomoćje. Oni su me branili više kao prijatelji, bez nadoknade. Imali smo neka nerazumavanja i moja odluka da im >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otkažem punomoćje je konačna. Molim vas da imenujete advokata po službenoj dužnosti i da se ročišta ne odlažu - kazao je Dikić, prenela je RTRS.

Mugoša je kazala da se sudjenje ne može nastaviti odmah sutra, jer se novi branilac mora upoznati sa predmetom.

-Neka mi branilac po službenoj dužnosti dodje u posetu danas. Suđenje se može nastaviti odmah - kazao je Dikić.

Mugoša je kazala da će branilac biti odredjen danas, ali da četvrtak nije dan za posetu.

-Ne znam tu proceduru, meni je u interesu od početka da se sazna istina. Mi smo u pritvoru svima je u interesu da se suđenje nastavi što pre - kazao je Dikić, navodeći da su mu advokati nekoliko puta bili u poseti četvrtkom uz specijalnu dozvolu suda.

Nakon toga, sudija Mugoša je naredno ročište ipak zakazala za sutra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dikić otkazao advokatima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2018

Optuženi za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora bivši komandant srpske Žandarmerije, Bratislav Dikić, otkazao je punomoćje braniocima Milanu Petroviću i Goranu Petronijeviću...Sudija Suzana Mugoša obavestila je sud da je mejlom dobila dopis od Dikićevih advokata da im je otkazao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.