Izvor: B92, 12.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par pronađen mrtav u stanu

Beograd -- Mirjana Živković Vasić i njen suprug Milan Vasić pronađeni su sinoć mrtvi u svom stanu u Meštrovićevoj ulici 44 u Beogradu.

Nesreća se dogodila prethodne večeri, ali su beživotna tela pronađena tek posle intervencije vatrogasaca.

Pedesettrogodišnji Milan Vasić preksinoć je, nakon žučne svađe, tupim predmetom ubio svoju suprugu, nakon čega je presudio i sebi hicem iz pištolja. Policija je, po pozivu komšija koje su čule svađu, došla, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << međutim niko nije otvarao vrata stana, pa su otišli.

Pošto se dvadeset četiri sata nisu odazivali, zabrinute komšije, kao i dvadesetšestogodišnja ćerka Nadica, koja je od druge godine živela u domu za nezbrinutu decu, ponovo su pozvali policiju.

Vatrogasci koji su sinoć uz pomoć merdevina ušli kroz prozor u stan porodice Vasić, zatekli su beživotna tela supružnika oblivena krvlju. Kako smo saznali, oboje su bili lečeni psihički bolesnici, prevremeno penzionisani, a tragediji su prethodile dugogodišnje svađe.

Uviđajem je utvrđeno da nije postojala dozvola za pištolj, a istraga o motivu ubistva i samoubistva je u toku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.