Bračni par iz Pirota za neisporučeno mleko naplatio 4,8 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par iz Pirota za neisporučeno mleko naplatio 4,8 miliona dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uhapsili bračni par Z.M. (55) i B.M. (57) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da su zloupotrebom službenog položaja opljačkali Mlekarsku školu u Pirotu za 4,8 miliona dinara.

Uhapšena Z.M., inače zaposlena u Mlekarskoj školi "Dr Obren Pejić" u Pirotu, sumnjiči se da je u periodu od 2010. do jula 2019. godine u više navrata neosnovano prebacila sa računa škole na svoj račun i račun svog supruga B.M. novac u ukupnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iznosu od 4.885.898 dinara.

Ona je, kako se sumnja, sačinjavala naloge za prenos u kojima je navodila imena različitih dobavljača za mleko, svoj i tekući račun B.M., a potom iste zajedno sa ostalim nalozima za prenos dostavljala na potpisivanje i overu, nakon čega ih je predavala na realizaciju u poslovnim bankama.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.