Braća prodavala marihuanu

Izvor: Glas javnosti, 17.Jan.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća prodavala marihuanu

NIŠ - Niška policija privela je dvojicu braće zbog sumnje da su se bavili neovlašćenom proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga, saopšteno je u Policijskoj upravi u tom gradu.

U stanu Marka Ž. (29) i Hranislava Ž. (27) u Nišu policija je otkrila oko 140 grama marihunare, naveli su u policiji na konferenciji za novinare.

Neposredno pre pretresa stana, policija je kod Marka pronašla sedam grama marihuane, napomenuli su u policiji.

Istražni sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Višeg suda u Nišu dvojici osumnjičenih odredio je jednomesečni pritvor.

Sve ce vise mladih da se odluci za neki kriminal jer od postenog posla i ovih monopolista i plata od 150e normalan covek nemoze ni da prezivi a ni u kom slucaju da planira neku porodicu ili odvajanje od matoraca (o kreditu i da nepricamo)

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAĆA PRODAVALA MARIHUANU

Izvor: Kurir, 17.Jan.2012

NIŠ - Niška policija privela je dvojicu braće zbog sumnje da su se bavili neovlašćenom proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga, saopšteno je u Policijskoj upravi u tom gradu...U stanu Marka Ž. (29) i Hranislava Ž. (27) u Nišu policija je otkrila oko 140 grama marihunare, naveli su...

Nastavak na Kurir...

Kod rođene braće nađena marihuana

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2012

U stanu rođene braće, M.Ž. (29) i H.Ž. (31), policija je pronašla 142,20 grama marihuane zbog čega im je određen jednomesečni pritvor.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.