Izvor: B92, 21.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boranka opljačkana šesnaesti put

Bor -- Maskirani napadač pretukao je i opljačkao jutros Ružicu Topić (70) iz Bora, i tom prilikom joj oteo 700 evra.

Topićeva je austrijski penzioner, i jutrošnja pljačka je izvedena samo dan nakon što su mediji pisali da je u prošlih 15 godina opljačkana isto toliko puta.

Ona je rekla novinarima da je lopov jutros oko pet sati ušao kroz prozor, udario je pesnicom po licu, a potom i posekao nožem po vratu, ne bi li mu rekla gde joj je novac.

"Dala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam mu 700 evra, i on je izleteo iz stana. U žurbi mu je ispao deo para", rekla je Topićeva i pokazala krvave tragove koje je lopov ostavio za sobom.

Prošle nedelje lopovi su joj ukrali zlatan nakit, pasoš, kreditne kartice i mobilni telefon, a prošlog leta joj je ukraden "golf" koji ni do danas nije pronađen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.