Izvor: B92, 14.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Zahtev za istragu

Bor -- Opštinsko javno tužilaštvo u Boru podnelo zahtev za istragu protiv rukovodilaca Rudnika bakra Bor.

Sumnja se da su direktor komercijalne službe Rudnika Dragan B. i komercijalni direktor Slobodan D. 2004. omogućili angažovanje mehanizacije privatne firme Mejlanović za potrebe pogona Zagrađe bez potpisanog ugovora.

Utvrđeno je da je ta privatna firma, čiji je vlasnik Dragoljub M, usluge naplatila po višim cenama od ponuda koje je pribavila komercijala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rudnika, čime joj je omogućena protivpravna korist od 21,3 miliona dinara. Rukovodioci Rudnika se terete da su na isti način angažovali mehanizaciju građevinske firme Sloga, kojoj je obezbeđena protivpravna imovinsku korist od 6,8 miliona dinara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.