Izvor: B92, 11.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u Pariskoj ulici

Beograd -- Prilikom detonacije "kašikare" bačene oko ponoći na automobil "jugo" u centru Beograda, dve osobe su povređene a šest automobila oštećeno.

"Jugo" sa beogradskim registarskim tablicama bio je parkiran preko puta ulaza u kluba "Vajt" (bivši "Sargon"), kada je na njega bačena bomba, saznaje B92. Ogrebotine ispod oka zadobio je Daniel Mirković (18), dok je sa povredama glave u Urgentni centar prevezena slučajna prolaznica, pišu Večernje novosti.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snažnoj eksploziji, koja je protresla deo kod Savskog pristaništa, niko od brojnih gostiju diskoteke, koji su čekali u redu, srećom nije povređen.

U detonaciji je oštećeno još pet parkiranih automobila, koji su ostali bez vetrobranskih i bočnih stakala.

"Samo sam začuo strahoviti prasak, video sam jaku svetlost. Onda me je zasula srča od polomljenog stakla ", rekao je vozač "Maksis taksija" Dragan Jović, čiji je "sitroen ksantija" najviše oštećen.

Zasad nije poznato da li su bombaši išli pešice ili su bili u kolima u pokretu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.