Izvor: B92, 16.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba pod kolima biznismena

Jagodina -- Jutros oko 9 časova ispod automobila jagodinskog privrednika Dejana Stefanovića eksplodirala je bomba.

Bomba je postavljena u ulici Braće Dirak, nekoliko stotina metara od centra grada, i od siline eksplozije auto je uništen, a Stefanović nije povređen. Od razorne eksplozije oštećeno je i još nekoliko automobila.

Policija je zatvorila tu ulicu radi uviđaja i, kako je sam Stefanović rekao novinarima, odmah pošto je upalio auto i krenuo, čuo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neke čudne zvukove u predelu motora i uspeo da napusti automobil koji je ubrzo eksplodirao, javlja dopisnik B92 Branislav Jovanović

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je eksplozivna naprava podmetnuta. Uviđaj su izvršili policijski službenici, istražni sudija Okružnog suda i zamenik okružnog javnog tužioca, navedeno je u saopštenju, u kojem se ukazuje da policija intenzivno traga za izvršiocem krivičnog dela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.