Izvor: Blic, 16.Jan.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokserski reprezentativci dilovali drogu

SMEDEREVO - Dvojica članova boskerske reprezentacije Srbije Zoran Didanović (35), višestruki šampion države u boksu, i njegov kolega Mileta Ranković (27) uhapšeni su juče zbog trgovine heroinom.

Policija ih sumnjiči za preprodaju 60 grama heroina u poslednja dva meseca. Uhapšen je i Srđan Vićentijević (30), bokser iz Aranđelovca, koji je osumnjičen da je heroinom tokom decembra snabdevao Didanovića i Rankovića. Bokserski reprezentativci osumnjičeni su da su heroin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preprodavali Predragu Jovanoviću iz Smederevske Palanke koji je takođe uhapšen u ovoj akciji.

Prema nezvaničnim saznajima „Blica", Didanović i Ranković nisu koristili drogu. Jovanović je osumnjičen da je drogu prepakivao u manje paketiće i njome snabdevao uživaoce u Smederevskoj Palanci. Jedan od kupaca heroina bio je i Dušan Lazić (30) iz tog grada koji je takođe uhapšen. Lazić se tereti da je drogu nabavljenu od Jovanovića dalje preprodavao.

Policija je saopštila da je kod osumnjičenih u ovom dilerskom lancu pronađeno 12,4 gram heroina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.